Leren op internet

Image

OP DE VOLGENDE SITES KUN JE SPAANS LEREN:

Website met allereli oefeningen/spelletjes:  www.leer-spaans.nl

www.studyspanish.com   biedt héél veel oefenmateriaal!  Bijvoorbeeld oefenzinnen met werkwoorden (spanish verbs) , keuze uit alle tijden, combinaties, enz.  Aanbevolen!

www.lesexpres.nl/spaans   biedt een cursus Spaans, als je inlogt kun je alle lessen zien, anders alleen les 1 en 2

www.languageguide.org   is een website waarmee je prima woorden kunt oefenen, je kiest eerst de taal (SPAANS natuurlijk) uit dan allerlei categoriën, én het wordt nog uitgesproken ook! Heel erg leuk!

www.mijnwoordenboek.nl   is ook een prima site! Keuze uit allerlei talen. Woorden, spelling, werkwoorden, heel veel info en oefenmateriaal!

www.spaanseles.be   is een website voor het inoefenen van Spaanse woordenschat, vervoegen van werkwoorden en grammatica. Je kunt ook thematisch oefenen. Een taal zoals Spaans leren is leuk en kan je op reis en wie weet professioneel van pas komen.

Een leuke site om woordjes te leren, op verschillende niveaus. Beeldwoordenboek (Spaanstalig of Engelstalig)  met allerlei onderwerpen (kleding, eten, je lichaam, het huis enz.enz.)  Klik op  www.leoloqueveo.org.

In de DIGITALE SCHOOL – AFDELING SPAANS vind je héél veel materiaal om Spaans te leren en te oefenen. Kies uit: lezen, luisteren, spreken, schrijven, oefenen, opzoeken, en nog veel meer….Een aanrader!

SPAANS LEREN Hier vind je een cursus Spaans, op verschillende niveaus. Om de zoveel tijd komen er nieuwe lessen op te staan, je kunt ze echter niet gratis downloaden!

Kijk ook eens op de site  www.esfacil.eu     (“es facil” betekent “het is makkelijk “)

Woordjes overhoren?  Klik op OVERHOOR. 

Ben je op zoek naar WERKWOORD-VERVOEGINGEN ? Ook die kun je vinden, op de site www.verbix.com .

WOORDJES OEFENEN MET PLAATJES ERBIJ: klik op  www.pdictionary.com 

Ben je op zoek naar de VERTALING VAN WOORDEN UIT EN NAAR HET SPAANS, kijk dan op de site www.interglot.com Ook voor andere talen!

SPROOKJES LEZEN IN HET SPAANS:   klik op www.grimmstories.com voor sprookjes van Grimm,  klik opwww.andersenstories.com voor sprookjes van Andersen.    Je kunt ook de Nederlandse versie lezen én hetzelfde sprookje in andere talen!